Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Sózzuk, borsossuk és a fűszerrel mindkét oldalát megszórjuk a húsoknak. Ha vastag a hús, akkor a fűszerezés előtt kissé klopfoljuk ki. Felorrósított zsiradékon gyorsan megsütjük mindkét oldalát, majd egy hőálló edénybe vagy tepsibe sorakoztatjuk a húsokat. A fenmaradt zsiradékot szintén a húsokra öntjük. Mindegyik húsra egy szelet sonkát helyezünk, majd a sonkára egy-két szelet barack […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hajni21
Beküldte: 2021.11.11.

Hozzávalók

Elkészítése

Sózzuk, borsossuk és a fűszerrel mindkét oldalát megszórjuk a húsoknak. Ha vastag a hús, akkor a fűszerezés előtt kissé klopfoljuk ki.

Felorrósított zsiradékon gyorsan megsütjük mindkét oldalát, majd egy hőálló edénybe vagy tepsibe sorakoztatjuk a húsokat. A fenmaradt zsiradékot szintén a húsokra öntjük.

Mindegyik húsra egy szelet sonkát helyezünk, majd a sonkára egy-két szelet barack kerül. A barackokat betakarjuk sajttal vagy esetleg megszórhatjuk reszelt sajttal is.

Előmelegített sütőben sütjük 160 fokon 30-40 percig (sütőt függ és attól ki hogyan szereti a sajtot rásülve).

Rizzsel vagy sült krumplival tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is