Elkészítése
A hússzeleteket enyhén megsózzuk, majd az olajban hirtelen kisütjük, hogy mindkét oldaluk aranyszínű legyen. A sütés után a serpenyőben maradt olajat egy tepsibe öntjük, és a hússzeleteket egymás mellé helyezzük.
A hússzeletek tetejére akkora barackokat teszünk, amelyek teljesen befedik őket.
A bechamel elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást készítünk. A forró tejjel fokozatosan felengedjük, simára keverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. Amikor a mártás besűrűsödött, hozzákeverjük a reszelt sajtot.
A kész mártással bevonjuk a barackkal borított hússzeleteket. A tepsit forró sütőbe tesszük, és a fogást addig sütjük, amíg a teteje szép pirosra pirul, körülbelül 15-20 percig.
