Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Édes-savanyú csirke recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 darab csirkemell kicsontozva
  • 2 üveg édes-savanyú mártás
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • rizs
  • ízesített étolaj (korábban ebben pácoltam a camembert sajtot)

Elkészítése

Egy serpenyőben a zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint fűszerezzük is.

Ha kellőképpen megpirult, hozzáöntjük az édes-savanyú mártást és felforraljuk.

Eközben a rizst is elkészíthetjük. Egy magas falú edényben felhevítjük az olajat és kissé megpirítjuk rajta a rizst. Felöntjük a rizs kétszeresének megfelelő vízzel, majd egyszeri felforralás után, fedő alatt kis lángon puhára főzzük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/edes-savanyu-csirke-2/