Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Liba

Erdélyi ludaskása

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban a reszelt hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, be­letesszük a karikákra vágott zöldséget, a megtisztított aprólékot, só­val, borssal meg körömnyi babérlevéllel ízesítjük. Két liter vízzel fel­engedjük, és puhára főzzük. Annyi átszűrt levesben, hogy bőven el­lepje a rizst megfőzzük, majd az apróra vágott zöldséggel összekever­jük, és egy forró tálra alapzatot készítünk belőle. A kifőtt aprólékot a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.21.

Elkészítése

Az olajban a reszelt hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, be­letesszük a karikákra vágott zöldséget, a megtisztított aprólékot, só­val, borssal meg körömnyi babérlevéllel ízesítjük. Két liter vízzel fel­engedjük, és puhára főzzük. Annyi átszűrt levesben, hogy bőven el­lepje a rizst megfőzzük, majd az apróra vágott zöldséggel összekever­jük, és egy forró tálra alapzatot készítünk belőle. A kifőtt aprólékot a tetejére fektetjük, és az egészet bő, forró olajban ropogósra sütött hagymakarikákkal beborítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is