Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Erdélyi ludaskása recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Az olajban a reszelt hagymát megpirítjuk, paprikával meghintjük, be­letesszük a karikákra vágott zöldséget, a megtisztított aprólékot, só­val, borssal meg körömnyi babérlevéllel ízesítjük. Két liter vízzel fel­engedjük, és puhára főzzük. Annyi átszűrt levesben, hogy bőven el­lepje a rizst megfőzzük, majd az apróra vágott zöldséggel összekever­jük, és egy forró tálra alapzatot készítünk belőle. A kifőtt aprólékot a tetejére fektetjük, és az egészet bő, forró olajban ropogósra sütött hagymakarikákkal beborítjuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/erdelyi-ludaskasa/