Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db zöld kaliforniai paprika /én hegyes erőssel helyettesítettem/
- 1 fej vöröshagyma /vagy 2 szál újhagyma/
- 1 mk só
- 1 csipet frissen őrölt bors
- 5 dkg krémsajt
- ½ csésze cheddar sajt
- ½ csésze borsos jack sajt /én füstölt gomolyát tettem bele/
- 4-6 db kicsontozott csirkemell bőr nélkül
A csirke fűszerezéséhez:
- só, őrölt bors, őrölt kömény, chili por, fokhagyma por
- repce vagy olíva olaj
Elkészítése:
A paprikákat és a hagymát vékony csíkokra vágtam és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megpároltam majd hozzá kevertem a sajtokat.
A csirkemelleket befűszereztem, az oldalukon vízszintesen egy „zsebet” vágtam és betöltöttem a sajtos, zöldséges töltelékkel. A zsebeket összetűztem fogvájóval.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Az eredeti recept 5-5 percet ír, de ez függ a csirkemellek nagyságától is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

