Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1/2 kg darált csirkemell, vagy sertéshús 20 dkg szeletelt sonka 20 dkg fokhagymás sajt 1 tojás só bors pirospaprika kakukkfű fél piros kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva, fél sárga kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva pici olaj Elkészítése: A darált húst sóval, borssal, pici pirospaprikával, kakukkfűvel és a tojással összekeverjük. Egy nagyobb darab alufóliát kicsit […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2014.01.13.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1/2 kg darált csirkemell, vagy sertéshús
  • 20 dkg szeletelt sonka
  • 20 dkg fokhagymás sajt
  • 1 tojás
  • bors
  • pirospaprika
  • kakukkfű
  • fél piros kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva,
  • fél sárga kaliforniai paprika vékony csíkokra vágva
  • pici olaj


Elkészítése:

A darált húst sóval, borssal, pici pirospaprikával, kakukkfűvel és a tojással összekeverjük.

Egy nagyobb darab alufóliát kicsit megolajozunk, majd a húsmasszát négyzet alakúra kiterítjük rá. Ráfektetjük a sonkaszeleteket, ráreszeljük a sajtot, majd egy csíkban rárakjuk a kétféle paprikát vegyesen.

Ezután az alufólia segítségével feltekerjük, jól becsomagoljuk, majd forró sütőbe tesszük, és kb. fél órát sütjük. Ezután kibontjuk a fóliát, és megpirítjuk a hústekercset.

Ha kész, kicsit hagyjuk hűlni, mert úgy szebben lehet szeletelni, és a sajt sem folyik annyira.

[box style=”info”]A képen középen található a hústekercs. A paprika nagyon finom ízt ad a tekercsünknek. :-)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is