Elkészítése
A csirkecombokat megtisztítjuk, és besózzuk, majd állni hagyjuk egy kicsit, hogy a só átjárja a húst.
A töltelékhez összedolgozzuk a hozzávalókat a kinyomkodott zsemlével együtt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A csirkecombok bőrét óvatosan fellazítjuk, és a tölteléket a bőr alá töltjük. Mielőtt a tölteléket betöltjük, a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.
A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, és néhány szelet vöröshagymát adunk melléjük. A tepsi aljára öntünk 1 dl fehérbort. A tepsit lefedjük (például alufóliával), és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig pároljuk.
Ezután a fedőt levesszük, és további 20 percig sütjük, amíg a combok szép pirosra nem sülnek. Tálalás előtt hagyjuk kicsit pihenni.
