Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Fehérboros töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat megtisztítjuk, és besózzuk, majd állni hagyjuk egy kicsit, hogy a só átjárja a húst. A töltelékhez összedolgozzuk a hozzávalókat a kinyomkodott zsemlével együtt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A csirkecombok bőrét óvatosan fellazítjuk, és a tölteléket a bőr alá töltjük. Mielőtt a tölteléket betöltjük, a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
epertunder
Beküldte: 2013.03.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, és besózzuk, majd állni hagyjuk egy kicsit, hogy a só átjárja a húst.

A töltelékhez összedolgozzuk a hozzávalókat a kinyomkodott zsemlével együtt, majd ízlés szerint fűszerezzük. A csirkecombok bőrét óvatosan fellazítjuk, és a tölteléket a bőr alá töltjük. Mielőtt a tölteléket betöltjük, a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.

A megtöltött combokat tepsibe helyezzük, és néhány szelet vöröshagymát adunk melléjük. A tepsi aljára öntünk 1 dl fehérbort. A tepsit lefedjük (például alufóliával), és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig pároljuk.

Ezután a fedőt levesszük, és további 20 percig sütjük, amíg a combok szép pirosra nem sülnek. Tálalás előtt hagyjuk kicsit pihenni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
epertunder
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is