Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A combokat alaposan megtisztítjuk és félretesszük. Egy edénybe öntjük az első adag, 1 dl olajat, majd hozzáadjuk a chilit, a zúzott fokhagymát, a sót, a majorannát, a borsot és a bazsalikomot. Alaposan összekeverjük a fűszereket, akár botmixerrel is, hogy sima pácot kapjunk, majd hozzáadjuk a maradék 1 dl olajat. A pácot hagyjuk állni 2 órán […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szokoli
Beküldte: 2013.01.02.

Hozzávalók

A mártáshoz

Elkészítése

A combokat alaposan megtisztítjuk és félretesszük. Egy edénybe öntjük az első adag, 1 dl olajat, majd hozzáadjuk a chilit, a zúzott fokhagymát, a sót, a majorannát, a borsot és a bazsalikomot. Alaposan összekeverjük a fűszereket, akár botmixerrel is, hogy sima pácot kapjunk, majd hozzáadjuk a maradék 1 dl olajat. A pácot hagyjuk állni 2 órán keresztül, hogy az ízek jól összeérjenek, majd a combokat beleforgatjuk, és további 2 órán át hagyjuk pácolódni (közben néha átforgatjuk).

A bepácolt combokat egy tepsibe tesszük, ráöntjük a páclét és a sört, majd alufóliával lefedve sütőbe tesszük. Addig sütjük, amíg a combok kívül ropogósra nem sülnek. Amikor elkészültek, a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a citromlevet, majd az így kapott citromos vajas keveréket a combokra locsoljuk. Forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
szokoli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is