A combokat alaposan megtisztítjuk és félretesszük. Egy edénybe öntjük az első adag, 1 dl olajat, majd hozzáadjuk a chilit, a zúzott fokhagymát, a sót, a majorannát, a borsot és a bazsalikomot. Alaposan összekeverjük a fűszereket, akár botmixerrel is, hogy sima pácot kapjunk, majd hozzáadjuk a maradék 1 dl olajat. A pácot hagyjuk állni 2 órán keresztül, hogy az ízek jól összeérjenek, majd a combokat beleforgatjuk, és további 2 órán át hagyjuk pácolódni (közben néha átforgatjuk).
A bepácolt combokat egy tepsibe tesszük, ráöntjük a páclét és a sört, majd alufóliával lefedve sütőbe tesszük. Addig sütjük, amíg a combok kívül ropogósra nem sülnek. Amikor elkészültek, a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a citromlevet, majd az így kapott citromos vajas keveréket a combokra locsoljuk. Forrón tálaljuk.