Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük. Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük. A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket. Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.

Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.

A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.

Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is