Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fokhagymaborsos csirke velesült édesburgonyával és kelbimbóval recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 darab csirkecomb
  • 2 darab édesburgonya
  • 30 dkg kelbimbó
  • 4 gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • fokhagymabors
  • zsiradék

Elkészítése

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, majd kizsírozott tepsibe helyezzük.

Az édesburgonyát hámozzuk, karikázzuk és a hús mellék tesszük.

A kelbimbók külső leveleit leszedjük és a tepsibe tesszük. Fűszerezzük és meglocsoljuk kevés olajjal. Összeforgatjuk a zöldségeket.

Fokhagymát teszünk a tetejére, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 40 percig sütjük.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/fokhagymaborsos-csirke-velesult-edesburgonyaval-es-kelbimboval/