Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 közepes csirkemell
- 1 kis pohár tejföl (150 g)
- 2 tojás
- só, bors, delikát
- fokhagymakrém (vagy friss zúzott fokhagyma)
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojással, ízlés szerint adunk hozzá fűszereket és fokhagymakrémet vagy zúzott fokhagymát, 1-2 evőkanál lisztet és tészta állagúvá keverjük (ne legyen túl folyós, kicsit sűrűbb legyen, mint a palacsintatészta).
A csirkemellet felszeleteljük beleforgatjuk a tésztába, majd forró olajban készre sütjük.
Ízlés szerint krumplival, rizzsel és önmagában is fogyasztható.
[box style=”info”]Én brokkolival szoktam tálalni, a csirkemell tetejére pedig egy kis tejfölt összekeverek fokhagymakrémmel, sóval, borssal a tetejére csorgatom és így tálalom.[/box]

