Elkészítése
Hozzávalók:
Köret:
- 3 közepes vöröshagyma
- 3 lecsó paprika
- 3 lecsó paradicsom
- 4 nagyobb csiperkegomba
- ¼ fej kelkáposzta
- 1 nagyobb karalábé
- 2 gerezd fokhagyma
- petrezselyem
- olívaolaj
- 2 ek mustár
- só, bors
Fokhagymás csirkemell:
- 600-700 dkg csirkemell
- 2 gerezd fokhagyma
- fűszerpaprika
- só, bors
- olaj
Elkészítése:
Az összes zöldséget tetszőleges formában feldaraboljuk és egy wokban vagy más edényben olívaolajon megfonnyasztjuk. A paradicsom levet ereszt, ezért szaftos lesz. Ezután fűszerezzük,petrezselyemmel megszóórjuk és a mustárral még pár percig tűzön hagyjuk.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, 2 gerezd fokhagymát fokhagymapréssel rányomunk, sózzuk, borsozzuk és kevés fűszerpaprikát szórunk rá, hogy sütés közben szép színt kapjon. Forróolajon serpenyőben aranybarnára sütjük. A köretre halmozva vagy mellé tálaljuk.
[box style=”info”]Aki nem szereti a mustárt, az elhagyhatja ![/box]


