Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Fokhagymás csirkenyárs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 nagyobb csirkemellfilé 2 púpos tk házi fokhagymakrém (vagy 3-4 gerezd fokhagyma) 1 kk só 1 kk bors 1 dl étolaj 5-6 db saslikpálca Elkészítése: A saslikpálcákat beáztatjuk vízbe. A csirkemelleket ujjnyi vastag, hosszú csíkokra felvágjuk, és a pálcákra harmonikaszerűen feltűzzük. A csirkenyársakat olajjal kikent tepsibe fektetjük. Bedörzsöljük a fokhagymakrémmel, meghintjük a sóval, borssal. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2015.04.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 nagyobb csirkemellfilé
  • 2 púpos tk házi fokhagymakrém (vagy 3-4 gerezd fokhagyma)
  • 1 kk só
  • 1 kk bors
  • 1 dl étolaj
  • 5-6 db saslikpálca


Elkészítése:

A saslikpálcákat beáztatjuk vízbe. A csirkemelleket ujjnyi vastag, hosszú csíkokra felvágjuk, és a pálcákra harmonikaszerűen feltűzzük.

A csirkenyársakat olajjal kikent tepsibe fektetjük. Bedörzsöljük a fokhagymakrémmel, meghintjük a sóval, borssal.

Kb. 1 dl vízzel meglocsolva, alufóliával lefedve 200 fokon 45 percet puhítjuk, majd a fóliát eltávolítva további 30 percet pirítjuk.

Krumplipürével, melegen kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is