Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fokhagymás, ketchupos sült csirkeszárnyak recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 8 csirkeszárny
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 kk ételízesítő
  • 1 ek ketchup
  • 1 kk őrölt pirospaprika
  • frissen őrölt bors
  • kevés étolaj


Elkészítése:

A fokhagymát fokhagymanyomóval szétnyomjuk, kevés olajjal, 1 kis ételízesítővel, kevés frissen őrölt borssal, őrölt pirospaprikával, valamint 1 ek ketchuppal elkeverjük, és a csirkeszárnyakat alaposan bedörzsöljük vele. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap tepsiben, előmelegített sütőben először fólia alatt, később azt levéve megsütjük.

Krumplipürével, párolt rizzsel, vagy más körettel tálalhatjuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/fokhagymas-ketchupos-sult-csirkeszarnyak/