Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj


Elkészítése:

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconból és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

[box style=”info”]Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom![/box]

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/fokhagymas-kremsajttal-toltott-csirkemell/