Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Fokhagymás tejben pácolt csirkemáj magos bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkemáj 5 dl tej 4-5 gerezd fokhagyma 1 ek szezámmag 1 ek fénymag A panírozáshoz: 20 dkg teljes kiőrlésű liszt 4 db tojás 30 dkg teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa A sütéshez: étolaj Elkészítése: A májat megtisztítjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a fokhagymás tejbe helyezzük és egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2015.01.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 5 dl tej
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 1 ek szezámmag
  • 1 ek fénymag

A panírozáshoz:

  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj


Elkészítése:

A májat megtisztítjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a fokhagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

A májakat lecsepegtetjük és papírtörlőn leitatjuk, majd a szokásos módon /liszt, felvert tojás, szezámmaggal és fénymaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa/ bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!

Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is