Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fóliában sült csirke almás-céklasalátával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 darab csirkecomb
  • 2 szál répa
  • 1 darab patisszon (vagy fehérrépa)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só
  • bors

Salátához

  • 1 darab alma
  • 2 darab cékla
  • 150 g natúr joghurt
  • 1 evőkanál méz
  • csipet bors
  • csipet őrölt gyömbér
  • csipet só

Elkészítése

A répát, patisszont vagy fehérrépát, hagymát, fokhagymát tisztítás után feldaraboljuk és a hússal együtt sózzuk, borsozzuk.

Alufóliába csomagoljuk és előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük kb fél óra alatt.

A joghurtot, mézet, borsot, sót, gyömbért (elhagyható) összekeverjük és a kockára vágott almát és céklát belekeverjük (a cékla levéből keverjünk egy kávéskanálnyit még bele).

Jó étvágyat mindenkinek!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/foliaban-sult-csirke-almas-ceklasalataval/