Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Francia csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Első lépésként a sütőtál aljára gyengén besózott csirkecombokat helyezünk el. Ezt követően rárakjuk a megtisztított és karikára vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Ezen a ponton adjuk hozzá a zsiradékot, például olajat vagy zsírt. A következő réteg a karikára vágott burgonya lesz, amelynek tetejét szintén megsózzuk. Ezt követően szórjuk rá a többi fűszert, mint például borsot […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Első lépésként a sütőtál aljára gyengén besózott csirkecombokat helyezünk el. Ezt követően rárakjuk a megtisztított és karikára vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Ezen a ponton adjuk hozzá a zsiradékot, például olajat vagy zsírt.

A következő réteg a karikára vágott burgonya lesz, amelynek tetejét szintén megsózzuk. Ezt követően szórjuk rá a többi fűszert, mint például borsot vagy más kedvenc fűszereinket. A zöldségek közül a csíkokra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot is elhelyezzük a burgonya tetején.

Miután mindent a sütőtálba helyeztünk, felöntjük vízzel, hogy a hozzávalók félig ellepődjenek. Lefedve közepesen meleg sütőben, 170-180 fokon pároljuk az ételt kb. 70-80 percig, amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Francia Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is