Elkészítése
Első lépésként a sütőtál aljára gyengén besózott csirkecombokat helyezünk el. Ezt követően rárakjuk a megtisztított és karikára vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Ezen a ponton adjuk hozzá a zsiradékot, például olajat vagy zsírt.
A következő réteg a karikára vágott burgonya lesz, amelynek tetejét szintén megsózzuk. Ezt követően szórjuk rá a többi fűszert, mint például borsot vagy más kedvenc fűszereinket. A zöldségek közül a csíkokra vágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot is elhelyezzük a burgonya tetején.
Miután mindent a sütőtálba helyeztünk, felöntjük vízzel, hogy a hozzávalók félig ellepődjenek. Lefedve közepesen meleg sütőben, 170-180 fokon pároljuk az ételt kb. 70-80 percig, amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak.
