Elkészítése
Hozzávalók:
- 2-3 csirkemell
- 1 zacskó füstölt scamorza sajt
- 1 csomag szeletelt parasztsonka
- só
- bors
- olaj
A körethez:
- rizs
- ananász
- kukorica
A panírozáshoz:
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A húsokat vékony szeletekre vágjuk, megmossuk majd papírtörlővel áttöröljük. Fűszerezzük ízlés szerint. Minden szeletre helyezzük 1-1 szelet sonkát és egy kis darab sajtot. Tekerjük fel a húsokat, majd panírozzuk be. Nem szükséges összetűzni őket, mert a sütés alatt a panír összezárja úgyis a széleket.
A csirkemell sütéséhez nem kell sok idő. Forgassuk, nehogy a panír megégjen. Sokan nem szeretnek olajban sütni, használhatunk kókuszzsírt is, de süthetjük a sütőben is sütőpapíron. Köretnek burgonyapüré illik hozzá, de mi most ananászos-kukoricás rizzsel fogyasztottuk.

