Elkészítése
A csirkecombokat lebőrözzük, és a vastagabb húsrészeket késsel óvatosan szétnyitjuk. A combfiléket két nylon zacskó között enyhén kiklopfoljuk, hogy egyenletes vastagságúak legyenek. A húst megsózzuk, és szárnyas fűszerrel ízesítjük.
Minden kiterített combfilére hosszában helyezünk egy szelet bacont. A hús egyik oldalára teszünk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát, majd a másik oldalt ráhajtjuk, és fogvájóval rögzítjük, hogy a töltelék ne essen ki.
A zsemlemorzsát összekeverjük a szezám- és lenmaggal, majd a combokat lisztbe, felvert tojásba és végül a magos zsemlemorzsába forgatjuk. A bundázott húsokat közepesen forró olajban, mérsékelt lángon kisütjük, hogy a belseje is átsüljön.
Tálalás előtt a fogpiszkálókat eltávolítjuk.

