Elkészítése
Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 20 dkg füstölt tarja
- 2 db főtt tojás (felkockázva)
- 2 db áztatott zsemle
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- kakukkfű
Elkészítése:
A zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat.
Kézzel a csirkecombok bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, és fogpiszkálóval összefogatjuk.
A combokat még kicsit sózzuk, kakukkfüvet és petrezselyemzöldjét szórunk rá és előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 50 percig sütjük.
Én időnként vízzel spiccelgettem.
[box style=”info”]Aki szereti az kevés mézet is csepegtethet a combok tetejére, attól még szebb, pirosabb színe lesz.[/box]

