Elkészítése
Hozzávalók:
- 5 csirke felsőcomb
- só, bors, szárnyas fűszerkeverék
Töltelék:
- 1 fej lilahagyma apróra vágva
- 3 főtt tojás kockára vágva vagy lereszelve
- 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva
- 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva
- só, őrölt bors. ízlés szerint
Elkészítése:
A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk.
A húsokon a bőrt fellazítjuk és alátöltjük a tölteléket. Ezután a hús minden oldalát sóval, őrölt borssal és szárnyas fűszerkeverékkel meghintjük.
A combokat tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőbe tolva szép pirosra sütjük.

