Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Fűszeres csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat kettévágjuk és jól behűtjük, így jobban fognak sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöld fűszerekkel együtt. Az olajat felhevítjük, és a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük. Szűrőlapáttal kiszedjük őket. A hagymát a visszamaradó olajban megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a cukrot és kevergetve világosra karamellizáljuk. Hozzáöntjük a levest, és visszatesszük a szárnyakat. Megborsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárnyakat kettévágjuk és jól behűtjük, így jobban fognak sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöld fűszerekkel együtt. Az olajat felhevítjük, és a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük. Szűrőlapáttal kiszedjük őket.

A hagymát a visszamaradó olajban megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a cukrot és kevergetve világosra karamellizáljuk. Hozzáöntjük a levest, és visszatesszük a szárnyakat. Megborsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és lefedve kis lángon kb. 30 percig pároljuk.

Ezután fedetlenül, kevergetve sütjük-pároljuk tovább, amíg a húsokon vastag bevonat nem lesz.

Párolt rizs és zöldsaláta illik hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is