Elkészítése
Hús:
A csirkecombokat egy tűzálló üvegtálba tesszük, villával megszurkáljuk. A páchoz valókat alaposan elkeverjük, majd ráöntjük a húsra. Fóliával letakarjuk, és 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 30 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és további 25–30 percig sütjük, amíg a combok szépen megpirulnak.
Saláta:
A káposztákat, a jégsalátát és a hagymát nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd egy nagy tálban összekeverjük.
Öntet:
A zúzott fokhagymát összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal és csípős paprikával. Az öntetet a salátára öntjük, és alaposan elkeverjük, hogy mindenhová jusson belőle.
Tálalás
A sült csirkecombokat a friss salátával kínáljuk, így teljes értékű, könnyed fogást kapunk.
Tipp
A páchoz tehetünk egy kevés citromlevet vagy mustárt is, így frissebb ízt kap a hús. A salátát feldobhatjuk reszelt sárgarépával vagy kukoricával.
