Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Fűszeres csirke burgonyán sütve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és ketté vagy négybe vágjuk attól függően mekkora. A hagymát szintén hámozzuk, megmossuk és cikkekre vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk. A combokat megmossuk, besózzuk mindenhol, kissé a bőr alatt is, majd szintén a bőr alá nyomkodjuk a fokhagymát, és a friss zöld fűszereket. Kívül borsozzuk. A sütőt előmelegítjük 220°C-ra. A burgonyát tepsibe szórjuk a hagymával. Sózzuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
szani78
Beküldte: 2013.08.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és ketté vagy négybe vágjuk attól függően mekkora. A hagymát szintén hámozzuk, megmossuk és cikkekre vágjuk.

A fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk. A combokat megmossuk, besózzuk mindenhol, kissé a bőr alatt is, majd szintén a bőr alá nyomkodjuk a fokhagymát, és a friss zöld fűszereket. Kívül borsozzuk. A sütőt előmelegítjük 220°C-ra.

A burgonyát tepsibe szórjuk a hagymával. Sózzuk, borsozzuk. Megszórjuk kakukkfűvel, rozmaringgal és pirospaprikával és összeforgatjuk.

A combokat bőrős felükkel lefelé rátesszük és meglocsoljuk a főzőtejszínnel, majd betesszük a sütőbe. Mikor félig már kész, a burgonyákat kissé átkeverjük, a combokat átfordítjuk, hogy a bőre megpiruljon és tovább sütjük.

Mielőtt elkészülne, rászórjuk vagy helyezzük a sajtot és készre sütjük. Friss salátával, savanyúkkal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
szani78
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is