Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Fűszeres csirkeszárnyak

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, és a szárnyvégeket levágjuk. A húst megsózzuk, alaposan befűszerezzük, majd 20-30 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. A kukoricapelyhet apróra morzsoljuk. A szárnyakat először lisztbe, majd tojásba, végül az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe forgatjuk. A bepanírozott szárnyakat bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Jó […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.09.23.

Hozzávalók 4 személyre

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítése

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a forgóknál elvágjuk, és a szárnyvégeket levágjuk. A húst megsózzuk, alaposan befűszerezzük, majd 20-30 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

A kukoricapelyhet apróra morzsoljuk. A szárnyakat először lisztbe, majd tojásba, végül az összemorzsolt kukoricapehelybe vagy kukoricapehely és zsemlemorzsa keverékébe forgatjuk.

A bepanírozott szárnyakat bő, forró olajban aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is