Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Fűszeres mázas csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat kettévágjuk, majd jól behűtjük, mivel így jobban fognak sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöldfűszerekkel együtt. Közben az olajat felhevítjük, és a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük. Ha elkészültek, szűrőlapáttal kiszedjük őket, és félretesszük. A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a cukrot, és kevergetve világosra karamellizáljuk. Ekkor hozzáöntjük a levest, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkeszárnyakat kettévágjuk, majd jól behűtjük, mivel így jobban fognak sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöldfűszerekkel együtt. Közben az olajat felhevítjük, és a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük. Ha elkészültek, szűrőlapáttal kiszedjük őket, és félretesszük.

A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a cukrot, és kevergetve világosra karamellizáljuk. Ekkor hozzáöntjük a levest, majd a csirkeszárnyakat visszahelyezzük az edénybe. Megborsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és lefedve, kis lángon körülbelül 30 percig pároljuk.

Ezután a fedőt levéve, kevergetve tovább sütjük-pároljuk, amíg a húsokon vastag, ragacsos bevonat nem képződik. Párolt rizs és zöldsaláta illik hozzá, amelyek tökéletesen kiegészítik ezt az ízletes ételt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is