Elkészítése
A csirkeszárnyakat kettévágjuk, majd jól behűtjük, mivel így jobban fognak sülni. A hagymát finomra vágjuk a zöldfűszerekkel együtt. Közben az olajat felhevítjük, és a szárnyakat megforgatva pirosra sütjük. Ha elkészültek, szűrőlapáttal kiszedjük őket, és félretesszük.
A visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd rászórjuk a cukrot, és kevergetve világosra karamellizáljuk. Ekkor hozzáöntjük a levest, majd a csirkeszárnyakat visszahelyezzük az edénybe. Megborsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és lefedve, kis lángon körülbelül 30 percig pároljuk.
Ezután a fedőt levéve, kevergetve tovább sütjük-pároljuk, amíg a húsokon vastag, ragacsos bevonat nem képződik. Párolt rizs és zöldsaláta illik hozzá, amelyek tökéletesen kiegészítik ezt az ízletes ételt.
