Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Gabi kedvence

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott csirkecombokat lecsepegtetjük, majd beszórjuk a fűszerkeverékkel. Néhány órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Ezután mindegyik comb tetejére egy szelet sajtot, majd egy szelet szalonnát teszünk, és hústűvel megtűzzük. A combokat panírozzuk: először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Mielőtt a forró olajba tesszük, még egyszer megmártjuk a tojásban. Alacsony lángon, fedő […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott csirkecombokat lecsepegtetjük, majd beszórjuk a fűszerkeverékkel. Néhány órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Ezután mindegyik comb tetejére egy szelet sajtot, majd egy szelet szalonnát teszünk, és hústűvel megtűzzük. A combokat panírozzuk: először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Mielőtt a forró olajba tesszük, még egyszer megmártjuk a tojásban.

Alacsony lángon, fedő alatt kisütjük, hogy a hús átsüljön és a panír szép aranyszínű legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is