Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gabi kedvence recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 db csirke felsőcomb
  • 6 szelet császárszalonna
  • 6 szelet trappista sajt
  • 10 dkg finomliszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 4 db tojás
  • olaj
  • fűszerkeverék
Gabi kedvence

Elkészítése

A megmosott csirkecombokat lecsepegtetjük, majd beszórjuk a fűszerkeverékkel. Néhány órát állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Ezután mindegyik comb tetejére egy szelet sajtot, majd egy szelet szalonnát teszünk, és hústűvel megtűzzük. A combokat panírozzuk: először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Mielőtt a forró olajba tesszük, még egyszer megmártjuk a tojásban.

Alacsony lángon, fedő alatt kisütjük, hogy a hús átsüljön és a panír szép aranyszínű legyen.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/gabi-kedvence-2/