Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 25 dkg gomba
- 15 dkg sajt
- só
- bors
- 2 csipet oregánó
A salátához:
- 1 csomag rucola
- 2-3 dl joghurt (amennyit a fűszer ír)
- cézar saláta fűszer
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és alufóliára tesszük. A gombát felszeleteljük és megpároljuk kevés sóval és borssal.
Rátesszük a húsra, majd ráreszeljük a sajtot és feltekerjük. Becsavarjuk a végét és 180 fokon 30-35 percig sütjük.
A joghurtba belekeverjük a fűszert, majd ráöntjük a rucolára.
[box style=”info”]2 főt írtam, de a több húst teszel kiadósabb lesz. Töltelék lehet aszalt szilva sonka vagy amit szeretsz. [/box]
