Hozzávalók:
- 2 db csirkemell filé
- 3 db csirkemáj
- 10 dkg kockázott bacon
- 4 db közepes gomba
- 2 tojás
- 5 ek tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 ek liszt
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csomag szeletelt bacon
- só
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra szeleteljük. A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk.
Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.
Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.
[box style=”info”]Melegen hasábburgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.[/box]