Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombás, májas csirkemell őzgerincben recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell filé
  • 3 db csirkemáj
  • 10 dkg kockázott bacon
  • 4 db közepes gomba
  • 2 tojás
  • 5 ek tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 2 ek liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csomag szeletelt bacon
  • só


Elkészítése:

A csirkemellet csíkokra szeleteljük. A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk.

Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.

Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.

[box style=”info”]Melegen hasábburgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.[/box]

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/gombas-majas-csirkemell-ozgerincben/