Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Gombás pulykamell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mellről a húst lefejtjük, nyolc szeletre vágjuk, és rostjaira merőlegesen bevagdosva, kiverve, egy éjjelre a hűtőszekrényben sós tejbe áztatjuk. Másnap leitatjuk, megborsozzuk, és roston vagy egy kevés vajban szép pirosra sütjük a szeleteket, majd tűzálló tálra fektetjük. A maradék vajban megpároljuk a sóval, borssal ízesített, cikkekre vágott gombát, majd a kisült hús tetejére szórjuk. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A mellről a húst lefejtjük, nyolc szeletre vágjuk, és rostjaira merőlegesen bevagdosva, kiverve, egy éjjelre a hűtőszekrényben sós tejbe áztatjuk. Másnap leitatjuk, megborsozzuk, és roston vagy egy kevés vajban szép pirosra sütjük a szeleteket, majd tűzálló tálra fektetjük.

A maradék vajban megpároljuk a sóval, borssal ízesített, cikkekre vágott gombát, majd a kisült hús tetejére szórjuk. Az egészet hajszálvékony sajtszeletekkel beborítva, a sütőben csak addig sütjük, amíg a sajt a tetejére rá nem olvad.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is