Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Gombás töltött pulyka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, pici sóval, fehér borssal és egy mokkáskanál citromlével ízesítjük. Lassú tűzön 10-15 percig pirítjuk. Közben a húst felszeleteljük, kissé kiverjük, majd enyhén megsózzuk. A töltelékhez a zsemlét tojásban áztatjuk, hozzáadunk egy kis pirított gombát, és sóval, fehér borssal ízesítjük. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.09.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, pici sóval, fehér borssal és egy mokkáskanál citromlével ízesítjük. Lassú tűzön 10-15 percig pirítjuk.

Közben a húst felszeleteljük, kissé kiverjük, majd enyhén megsózzuk. A töltelékhez a zsemlét tojásban áztatjuk, hozzáadunk egy kis pirított gombát, és sóval, fehér borssal ízesítjük. A húsokat megtöltjük a keverékkel, majd kivajazott tepsibe helyezzük.

Sütés közben, amikor a hús már félig kész, megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük, amíg aranybarnára nem sül. Ha szeretjük, egy kis sült csirke fűszersóval is megbolondíthatjuk.

A rizst sós vízben főzzük meg (2 dl rizshez 8 dl víz). Amikor megfőtt, leöblítjük, és ízlés szerint ízesíthetjük.

Sztori:

Nagyon szeretjük a gombát, és nemcsak finom, de egészséges is! Ez az étel pedig olyan, amit soha nem lehet megunni, és mindig lehet variálni ízlés szerint!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is