Elkészítése
A gombából először paprikást készítünk. Ehhez a csiperkét és az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, sót és borsot. Amikor elkészült, hagyjuk kihűlni, majd botmixer segítségével pépesítjük. Az aprított gombát összekeverjük a tejben áztatott és kifacsart kenyérszeletekkel, az apróra vágott medvehagymával, a főtt tojásokkal, a fűszerekkel és a nyers tojással.
A csirkecombokat alaposan megmossuk, majd papírtörlővel megszárítjuk. A combokat kívül-belül fűszerezzük, beleértve a bőr alatti részt is, ahol óvatosan meglazítjuk a bőrt, hogy a fűszerek jól eloszolhassanak. A combokat ezután megtöltjük a töltelékkel.
A combokat érdemes néhány órával sütés előtt előkészíteni, hogy az ízek összeérjenek. Kiolajozott tepsibe helyezzük őket, és ha szeretnénk, melléjük tehetünk nagyobb hasábokra vágott burgonyát is, így a köretet egyszerre elkészítjük a hússal.
A tepsit 180 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a csirkecombok puhák és aranybarnák lesznek, körülbelül 40-50 percig.

