Elkészítése
Először a tölteléket készítjük el: a megmosott felszelt gombát, a felaprított hagymával, kevés zsiradék hozzáadásával összepároljuk. Közben sóval, borssal ízesítjük és 1 teáskanálnyi rizsliszttel megszórjuk, majd összeforraljuk, besűrítjük.
A csirkemelleket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a gomba töltelékkel megtöltjük (erre kétféle módot is választhatunk: egy egész szelet húst kiterítünk, ráhalmozzuk a tölteléket és egy másik szelet hússal fedjük be, vagy egy szelet húsnak csak a felére terítünk tölteléket, a másik felét ráhajtjuk) végül óvatosan lisztbe, felvert tojásba és (GM) zsemlemorzsába forgatjuk, végül forró zsiradékban kisütjük.
A párolt rizshez hozzáadtjuk a mexikói mixet és ezzel kínáljuk.









