Elkészítése
Hozzávalók:
- 80 dkg filézett csirkemell
- 20 dkg (trappista) sajt
- 20 dkg bacon
- 10 dkg vaj
- csipet só
- csipet őrölt fekete bors
- 1 kk fokhagyma grnulátum
- 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húst vékonyra szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk.
A vajat a fűszerekkel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot és az aprított petrezselymet.
A hússzeletekre teszünk 1-1 evőkenáényit a fűszeres vajból, feltekerjük, majd szorosan baconbe tekerjük. A végeit fogvájóval összetűzzük.
Egy tepsit kiolajozunk vagy sütőpapírt teszünk bele, beletesszük a húsokat, majd fóliával letakarva 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Ekkor levesszük a fóliát, a sütőt átállítjuk grill fokozatra és 10-15 percig pirítjuk.

