Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Görögös pácolt hús recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 2 dkg gyros fűszerkeverék
  • 25 dkg tejföl
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • sajt

Elkészítése

Pácot készítünk a tejföl feléből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órán át.

Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a pácolt húst és jól átsütjük, pároljuk. Ha omlós a hús, akkor beletesszük a maradék tejfölt, amiben előzőleg elkeverjük a gyrosfűszer másik felét. Felforraljuk és kész is.

Tetejére reszelt sajtot szórunk. Hasábburgonyával tálaltam. Aki szeretné eheti rizzsel és salátával is.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/gorogos-pacolt-hus/