Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Grillezett currys csirkeszárnyak nyárson recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 db csirkeszárny
  • só, őrölt bors
  • mustár
  • curry fűszerkeverék
  • kevés étolaj a pácoláshoz


Elkészítése:

A szárnyakat tanácsos előző nap bepácolni, mert úgy jobban magába issza a fűszereket.

A bepácolt szárnyakat marokra fogjuk úgy, hogy az kiegyenesedjen. Alulról bambuszpálcát szúrunk bele, ami miatt a sütés során is megtartja formáját, könnyen kezelhető lesz a grillrácson, valamint látványos, könnyen fogyasztható végeredményhez jutunk.

Grillrácson vagy tárcsán megsütjük.

[box style=”info”]Lehet mézes keverékkel is pácolni, amivel ropogósabb lesz a szárny kívülről. [/box]

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/grillezett-currys-csirkeszarnyak-nyarson/