Elkészítése
Hozzávalók:
- 500 g csirkemellfilé
- 200 g csiperke gomba
- 5 retek
- 300 g brokkoli
- 5 gerezd fokhagyma
- 150 g zöldbab
- só
- őrölt bors
- kakukkfű
- olívaolaj
- csiliszósz
- rukkola
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, megsózzuk, megszórjuk őrölt borssal.
Egy serpenyőben olajat hevítünk. A gombát kisebb darabokra vágjuk, majd a forró olajon megpirítjuk, közben hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát. Ízesítjük sóval, őrölt fekete borssal és kakukkfűvel.
A brokkolit és a zöldbabot 3 percig forraljuk, majd leszűrjük. A retket félbe vágjuk, és hozzáadjuk a gombához. Pár percet sütjük, majd hozzáadjuk a brokkolit és a zöldbabot is.
Végül hozzáadjuk a csirkemellet, és nagy lángon, néha átkeverve pár percet együtt sütjük.
Tálalás előtt megszórjuk rukkolával és csiliszósszal ízesítjük.

