A csirkéket hosszában félbevágjuk, mindenkinek egy fél csirke jut. A mellcsontot kiemeljük, majd a csirkéket húsverővel minél laposabbra verjük. Besózzuk, és legalább egy órán át állni hagyjuk. A nedvességet leitatjuk a húsról.
Egy nagy serpenyőben annyi olajat forrósítunk, mintha rántott csirkét készítenénk. A fél csirkéket bőrös felükkel lefelé a serpenyőbe fektetjük, és lefedve, takarékon 20 percig sütjük. Ezután megfordítjuk a csirkéket, és ismét lefedve további 20 percig sütjük.
Végül a fedőt levesszük, és a csirkéket ropogósra pirítjuk. (Ha két serpenyőt használunk, egyszerre el tudunk készülni.) Az eredmény kívül ropogós, belül porhanyós pecsenye lesz. Grúziában a serpenyőnél kisebb fedőt raknak rá, amit súllyal lenyomtatnak a még egyenletesebb sütés érdekében.