Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Szárnyas receptek

Gyöngytyúk hordós káposztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnával megtűzdelt gyöngytyúkot egy kanál olajban egy kevés vízzel félig puhára pároljuk. Közben két kanál olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, a káposztát megforgatjuk benne, és félig megpároljuk. A káposzta felét egy tűzálló tál aljára terítjük, a félbe vágott gyöngytyúkot, a maradék káposztát ráterítjük, a pecsenye levét meg a tejfölt ráöntjük, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.04.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnával megtűzdelt gyöngytyúkot egy kanál olajban egy kevés vízzel félig puhára pároljuk. Közben két kanál olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, a káposztát megforgatjuk benne, és félig megpároljuk.

A káposzta felét egy tűzálló tál aljára terítjük, a félbe vágott gyöngytyúkot, a maradék káposztát ráterítjük, a pecsenye levét meg a tejfölt ráöntjük, és fedő alatt egészen puhára pároljuk.

Tálalás előtt a fedőt levesszük róla, és a sütőben zsírjára sütjük. A gyöngytyúkot kivesszük, felszeleteljük, és a káposzta tetejére rakva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is