Elkészítése
A csirkemellet alaposan megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Az olajjal és a gyros fűszerkeverékkel alaposan összekeverjük, majd körülbelül 15 percig pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
A salátaöntet port a joghurttal vagy kefirrel elkeverjük, és hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeálljanak. Közben a friss zöldségeket megmossuk, és apró darabokra vágjuk. Az összevágott zöldségeket egy nagy tálban alaposan összekeverjük, hogy elkészüljön a saláta.
A fűszeres csirkemellet egy forró serpenyőben aranybarnára sütjük, ügyelve rá, hogy ne száradjon ki. Amíg a hús sül, a hasábburgonyát a csomagoláson található utasítás szerint megsütjük.
Az elkészült csirkemellet, a ropogós hasábburgonyát és a friss salátát együtt tálaljuk. Ízlés szerint kínálhatjuk pita kenyérrel vagy tortillával is.
