Elkészítése
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 1 teáskanál só
- 7 dkg főtt burgonya
- 30 dkg. csirkemell
- 10 dkg sajt
- 3 ek gyros fűszerkeverék
- 2 ek olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kk só
- 1 nagy tejföl
- 1 csomag kapros joghurtos salátafűszer
Elkészítése:
A lisztet összedolgozzuk a burgonyával, sóval. Az élesztőt 2 dl vízben felfuttatjuk. Kelesztjük. Közben a húst kockázzuk, és a fűszerrel sütjük.
A tésztát tepsibe nyomkodjuk félig megsütjük. A tejfölben elkeverjük a fokhagymát, és a salátafűszert. A félkész tészta tetejére öntjük.
Paradicsommal kirakjuk a tetejét, és rárakjuk a husit, majd a sajtot. Készre sütjük.
[box style=”info”]Készíthetjük ízlés szerinti öntettel.[/box]


