Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemell filé (kb 600g)
- 2 db őszibarack
- 2 db alma
- 1 csomag light mozzarella
- 6 szelet feketeerdei sonka
- 1 kávéskanál kókuszzsír
- alufólia
- só
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk. Az alufóliából kb 30 cm-es darabokat tépünk.
Az alufólia közepét olvasztott kókuszzsírral kikenjük egy kenőtollal, kb akkora felületen, hogy 2 szelet csirkemell ráférjen.
Egy fóliára ráteszünk két szelet csirkemellet, sózzuk, majd rátesszük az almát, a barackot, a sonkát és a mozzarellát.
Kis batyut formálunk belőle és 180 fokon 30 percig sütjük, majd kibonjuk a batyukat (vigyázva, hogy ne forrázzuk le a kezünket a gőzzel) és még 10 percig pirítjuk.
Tipp:
A recept nincs kőbevésve, alma és barack helyett használhatunk akár ananászt is.
