Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Hagymaágyon sült csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csirkemáj őrölt fekete bors ízlés szerint házi darált paprikakrém ízlés szerint 3 nagy fej vöröshagyma A sütéshez: 1 ek zsír Görög salátához: 1 fej jégsaláta 1 szál sárgarépa 2-3 paradicsom 2 fehér paprika 1 kígyóuborka 1 kis üveg olajbogyó 1 nagy fej vöröshagyma 20 dkg fetasajt ízlés szerint borecet és olívaolaj Elkészítése: […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.06.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • őrölt fekete bors ízlés szerint
  • házi darált paprikakrém ízlés szerint
  • 3 nagy fej vöröshagyma

A sütéshez:

  • 1 ek zsír

Görög salátához:

  • 1 fej jégsaláta
  • 1 szál sárgarépa
  • 2-3 paradicsom
  • 2 fehér paprika
  • 1 kígyóuborka
  • 1 kis üveg olajbogyó
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 20 dkg fetasajt
  • ízlés szerint borecet és olívaolaj


Elkészítése:

A májat megmossuk, majd ha nagyok, akkor feldaraboljuk.

A vöröshagymát felaprítjuk, majd a zsíron üvegesre pirítjuk. Rátesszük a májat, ízlés szerint borsozzuk és fedő alatt kb 5 percig pároljuk. Ekkor levesszük a fedőt és kevergetve készre sütjük.

A paprikakrémt a végén adjuk hozzá.

A saláta külső leveleit leszedjük, majd a maradék leveleket nagyobb darabokra tépkedjük. A répát meghámozzuk, majd lereszeljük. A paradicsomot és a paprikát is felszeleteljük az uborkával együtt (ízlés szerint meghámozhatjuk az uborkát). A vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk. A sajtot kis kockákra felvágjuk. Az olajbogyót lecsepegtetjük.

Az előkészített hozzávalókat egy nagyobb tálban összekeverjük. Tálaláskor ízlés szerint borecettel és olívaolajjal meglocsoljuk.

A kész májat a salátával és petrezselymes újburgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is