Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Hagymaágyon sült fűszeres csirkecombok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 egész csirkecomb 3 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 tk só 0,5 kk őrölt bors 0,5 dl olaj Elkészítése: A vöröshagymát és a húst is alaposan megtisztítjuk, előbbit karikára vágjuk. Egy kisebb méretű tepsibe öntjük az olajat, beleszórjuk a hagymakarikákat. A fokhagymát lezúzzuk és bedörzsöljük vele a combokat. A hagymaágyra fektetjük. Meghintjük sóval, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.07.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 egész csirkecomb
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tk só
  • 0,5 kk őrölt bors
  • 0,5 dl olaj


Elkészítése:

A vöröshagymát és a húst is alaposan megtisztítjuk, előbbit karikára vágjuk. Egy kisebb méretű tepsibe öntjük az olajat, beleszórjuk a hagymakarikákat.

A fokhagymát lezúzzuk és bedörzsöljük vele a combokat. A hagymaágyra fektetjük.

Meghintjük sóval, borssal. Közéjük öntünk kb. 0,5 dl vizet.

Alufóliával lefedjük és hideg sütőbe tolva 220 fokon 90 percet puhítjuk. A fóliát eltávolítva további 35 percet pirítjuk. Félidőben megfordítjuk a husikat, hogy mindkét oldaluk kellőképpen megpiruljon.

Melegen, tarhonya körettel és ízlés szerint sült hagymával kínáljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is