Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymán sült csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 0,5 kg csirkemáj
  • bors
  • paprikakrém
  • 1 fej vöröshagyma

A sütéshez

  • olaj

Elkészítése

A vöröshagymát felaprítottuk, olajon üvegesre pirítottuk, majd hozzáadtuk a megtisztított csirkemájat. Megszórtuk őrölt borssal, és fedő alatt pár percig pároltuk. Ezután levettük a fedőt, és kevergetve készre sütöttük. Amikor már majdnem készen volt, hozzáadtunk 1 teáskanál paprikakrémet, majd azonnal tálaltuk burgonyapürével. Só nem kellett, mert a sóban eltett paprikakrém elég ízt adott. Házilag eltett céklasavanyúsággal kínáltuk.

Jó étvágyat kívánunk!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/hagyman-sult-csirkemaj/