Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hagymás bundában sült kacsamáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg pecsenye kacsamáj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 tojás
  • 4 evőkanál finomliszt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tej
  • bors
  • só
  • olaj a sütéshez

Elkészítése

A habosra kevert tojásokat, tejet és fűszereket összekeverem a reszelt fok és vöröshagymával végül a liszttel úgy, hogy sűrű palacsintatésztát kapjak.

A májat megmosom, tésztaszűrön csepegtetem és sózom. Lisztbe forgatom, majd a masszába és nem túl forró olajban kisütöm.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/hagymas-bundaban-sult-kacsamaj/